• 1401/01/10 - 12:59
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس بیمارستان بزرگ دزفول:

کل بخش های بیمارستان بزرگ دزفول در هفته اول تعطیلات نوروزی مشغول خدمات رسانی به همشهریان و میهمانان نوروزی بوده است

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بزرگ دزفول دکتر احمدرضا سلمان پور رئیس بیمارستان در تشریح جزئیات خدمات بیمارستان در هفته ی اول از تعطیلات نوروزی گفت: در روزهای آغاز سال جدید همکاران ما در بیمارستان به صورت مداوم درسه شیفت در بخش های مختلف بیمارستان مشغول خدمات رسانی به همشهریان و میهمانان نوروزی بوده اند.

دکتر سلمان پور درمورد مراجعات به بیمارستان گفت درهفته ی اول تعطیلات در مجموع4000 نفر به اورژانس بیمارستان مراجعه کرده اند که 2200موردبه صورت سرپایی معالجه و 1800مورد  تشکیل پرونده داده اند که باز این تعداد 350بیمار بستری و 65مورد تحت عمل های جراحی ارتوپد،مغزواعصاب وجراحی های عمومی در اتاق عمل بیمارستان بزرگ دزفول انجام شده است.

همچنین تعداد2600مورد ازمجموع مراجعات به اورژانس غیربومی و 1400مورد همشهریان شهرستان دزفول بوده اند.

رئیس بیمارستان بزرگ دزفول درمورد فعالیت بخش آنژیوگرافی هم گفت تعداد 44 مورد آنژیوگرافی در هفته اول سال جدید انجام شده است که از این تعداد 5 مورد جز خدمات کد247 (24 ساعت در7 روز هفته) بوده اند.

دکتر سلمان پور خاطرنشان کرد دراین مدت مجتمع زنان زایمان حضرت زینب س نیزبا انجام 80مورد زایمان طبیعی و 55مورد عمل های زنان و زایمان فعال بوده است،همچنین همکاران ما در بخش دیالیز 18مورد بیماران میهمانان نوروزی درکنار بیماران دیالیزی شهرستان دزفول خدمات رسانی کرده اند.

درپایان دکتر سلمان پور ضمن عرض تشکر از همکاران خود درکلیه ی بخش های درمانی و پشتیبانی بیمارستان گفت فعالیت بیمارستان تا پایان تعطیلات نوروزی به صورت مداوم جهت رفاه حال همشهریان و میهمانان نوروزی ادامه دارد و جای هیچ گونه نگرانی نیست.

• گروه خبری : اطلاعیه ها,رویدادها