• 1401/01/20 - 10:50
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
رئیس بیمارستان بزرگ دزفول:

قریب به ده هزار مراجع در ایام تعطیلات نوروزی به اورژانس بیمارستان خدمات دریافت کردند

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بزرگ دزفول دکتر احمدرضا سلمان پور رئیس بیمارستان درتشریح جزئیات خدمات بیمارستان در ایام تعطیلات نوروزی گفت:در نیمه اول فرودین همکاران ما در بیمارستان به صورت مداوم درسه شیفت در بخش های مختلف بیمارستان مشغول خدمات رسانی به همشهریان و میهمانان نوروزی بوده اند.

دکتر سلمان پور درمورد تعداد مراجعات به اورژانس بیمارستان گفت کل مراجعین 9980 بوده است که 738مورد مراجعه به سی تی اسکن و سونوگرافی کرده واز واحدتصویر برداری بیمارستان خدمات دریافت کرده اند.

وی افزود در این ایام تعداد233 عمل اورژانسی در اتاق عمل بیمارستان و اتاق عمل مجتمع زنان زایمان حضرت زینب س انجام شده و تعداد 130مورد زایمان طبیعی هم در مجتمع زنان زایمان انجام شده است.

دکتر سلمان پور درمورد فعالیت بخش آنژیوگرافی بیمارستان نیز خاطرنشان کرد تعداد30 مورد آنژیوگرافی و7مورد کد 247 (24ساعت در 7روز هفته) انجام شد

همچنین در این ایام اشغال تخت های ویژه واطفال و جراحی ها بالای 90 درصد بوده است.

• گروه خبری : اطلاعیه ها,رویدادها