• 1401/03/17 - 14:09
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول:

قبول داریم کاستی هایی در حوزه ی بهداشت و درمان وجود دارد

به گزارش خبرنگار وبدا دکتر علیرضا خسروپناه رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی دزفول گفت:قبول داریم کاستی هایی در حوزه ی بهداشت و درمان وجود دارد.

دکتر خسروپناه خاطرنشان کرد حدود 28 ماه درگیری طاقت فرسا با کرونا توان لجستیکی این حوزه را گرفته است،فرسودگی پرسنل از یک طرف و انباشت بدهی به بازار و پرسنل از طرف دیگر.لذا در حال حاضر حوزه ی بهداشت و درمان تمام منابع خود را از دست داده است به طوری که فقط از یک بیمه حدود 90میلیارد به بیمارستان بزرگ دزفول بدهکار است.همچنین سازمان برنامه و بودجه کشور منابع کافی در اختیار وزارت بهداشت برای دانشگاه های علوم پزشکی قرار نمی دهد فقط تغییر قیمت 4قلم در کشور بار مالی 4 برابری در تغذیه بیمارستان وارد کرده است به هرحال اکثر تجهیزات بخش ها فرسوده است البته بنده و معاونین دانشگاه با تلاش شبانه روزی  وپیگیری بخشی از مطالبات را وصول و بخشی از منابع ملی را کسب کرده ایم تا مشکلات را کاهش دهیم ولی قطعا با چند ماه این مشکلات کامل برطرف نمی شود.

الا ایحال پس از بررسی شکایات مردمی توسط دکتر سلمان پور رئیس بیمارستان پیرو مشکلات بخش ارتوپد به همت مجمع خیرین سلامت 6 عدد یخچال ویک عدد کولر ایستاده  جهت رفاه حال بیماران و همراهان آن ها دراختیاراین بخش قرار داده شد،در صدد هستیم طی روز های آینده 4 عدد یخچال به این بخش اضافه گردد همچنین کل تجهیزات خنک کننده این بخش توسط همکاران واحد تاسیسات بیمارستان سرویس شده است.

• گروه خبری : اطلاعیه ها