• 1401/01/07 - 14:00
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
رئیس بیمارستان بزرگ دزفول:

دکتر سلمان پور گفت هیچ گاه خاطره ی تلاش های بی وقفه و زحمات همکار فقیدمان "خانم شب" فراموش نخواهدشد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بزرگ دزفول دکتر احمدرضا سلمان پور رئیس بیمارستان  طی پیامی ضمن عرض تسلیت از زحمات همکار فقید خود سرکار خانم اعظم شب که در ساعات آغازین سال 1401براثر سانحه ی تصادف دار فانی را وداع گفت تقدیر و تشکر کرد.

انالله و انا الیه راجعون

توفیق خدمت به نیکوترین و شایسته ترین مردم در نظام اسلامی، فرصت گرانبها و پرافتخاری است که علاوه بر خشنودی مردم، موجبات رضایت پروردگار متعال را در پی خواهد داشت در کمال تأسف باخبر شدیم همکارمان سرکار خانم"اعظم شب" دار فانی را وداع گفت . این ضایعه بزرگ را بـه خانواده ارجمند ایشان تسلیت عرض می نماییم و از خداوند متعال برای ایشان طلب مغفرت کرده و برای خانواده محترمشان صبر جمیل مسئلت می نماییم .

همکاران هیچ گاه خاطره ی تلاش های بی وقفه ، پیگیری و سخت کوشی ایشان در اتاق عمل بیمارستان را از یاد نمی برند و شور شیرین خاطرات وتلاشهای ایشان همواره در جای جای  اثر قدم های ایشان به یادگار خواهدماند.

دکتر احمدرضا سلمان پور

رئیس بیمارستان بزرگ دزفول